Oliver Nissen – Bryllup
Menuer fra kok Oliver Nissen
Menuerne er tænkt som et udgangspunkt og kan ændres efter aftale
Nogle råvarer kan variere efter sæson
September – Februar
Vælg mellem følgende retter nedenfor:
Snacks:
- Tærte med svampe
- Rejechips med sichuanpeber og grillet peberfrugt
- Agurk med laksesalat & karse
Forret:
- Lav varmet kulmule med cremet græskar-pure, syltede græskar, purløgsolie & sprødt rispapir
Mellemret:
- Rørt Oksetatar, syltede løg, estragon mayo & sprøde chips
Hovedret:
- Langtidstilberedt Okse i timian med pommes anna, Sellericreme, grillede rødder, kål & pebersauce
Dessert:
- Luftig hvid chokolademousse med æbler i citron marinade, æblesorbet, sprød karamel og hengemte rabarber
Snack kr. 155,-
3 retter: kr. 450,-
4 retter: kr. 575,-
Incl. personale
Februar – August
Vælg mellem følgende retter nedenfor:
Snacks:
Tapioka med blåmusling og grillet mayo
Krustade med jomfruhummer & tomat
Tærte med cremefraiche & purløg
Forret:
Røget laks med Agurk, syltede æbler, hengemte beder & dildmayonnaise
Mellemret:
- Asparges, sauce musselin, Håndpillede rejer & Urter
Hovedret:
Kalvefilet i sennep & salvie, vol au vent med nye gulerødder & forårsløg, gulerodspure & lys kalveglace – nye kartofler i urter a-part
Dessert:
- Friske bær vendt i citron & hyld, Kærnemælks panna cotta, vaniljeis & skovsyre
Snack kr. 155,-
3 retter: kr. 435,-
4 retter: kr. 525,-
Incl. personale
NB: Det hele kører som tallerken servering