Søg
Close this search box.

Oliver Nissen – Bryllup

Menuer fra kok Oliver Nissen

Menuerne er tænkt som et udgangspunkt og kan ændres efter aftale

Nogle råvarer kan variere efter sæson

September – Februar

Vælg mellem følgende retter nedenfor:

Snacks:

  • Tærte med svampe
  • Rejechips med sichuanpeber og grillet peberfrugt
  • Agurk med laksesalat & karse

Forret:

  • Lav varmet kulmule med cremet græskar-pure, syltede græskar, purløgsolie & sprødt rispapir

Mellemret:

  • Rørt Oksetatar, syltede løg, estragon mayo & sprøde chips

Hovedret:

  • Langtidstilberedt Okse i timian med pommes anna, Sellericreme, grillede rødder, kål & pebersauce

Dessert:

  • Luftig hvid chokolademousse med æbler i citron marinade, æblesorbet, sprød karamel og hengemte rabarber
 
 

Snack kr. 155,-
3 retter: kr. 450,-
4 retter: kr. 575,-

Incl. personale

Februar – August

Vælg mellem følgende retter nedenfor:

Snacks:

  • Tapioka med blåmusling og grillet mayo

  • Krustade med jomfruhummer & tomat 

  • Tærte med cremefraiche & purløg 

Forret:

  • Røget laks med Agurk, syltede æbler, hengemte beder & dildmayonnaise

Mellemret:

  • Asparges, sauce musselin, Håndpillede rejer & Urter

Hovedret:

  • Kalvefilet i sennep & salvie, vol au vent med nye gulerødder & forårsløg, gulerodspure & lys kalveglace – nye kartofler i urter a-part

Dessert:

  • Friske bær vendt i citron & hyld, Kærnemælks panna cotta, vaniljeis & skovsyre
 

Snack kr. 155,-
3 retter: kr. 435,-
4 retter: kr. 525,-

Incl. personale

 

NB: Det hele kører som tallerken servering