Søg
Close this search box.

Søren Størup-Rasmussen – Konfirmation

Konfirmations menuer fra kok Søren Størup-Rasmussen

Menuerne er tænkt som et udgangspunkt og kan ændres efter aftale

Se priser på drikkevarer her

 

Vælg imellem:

 

Forretter: (serveres med økologisk surdejsbrød, dip og smør)

  • Hjemmelavet tartelet med kylling fra hopballe mølle og friskeasparges og stenbiderrogn
  • Rimmet laks med røgeoste creme og rugbrødschips
  • Hummer bisque med håndpillede rejer og sprøde urter

Hovedretter:

  • Kalvefilet med blomkålspuré, forårsgrønt små kartofler vent i smør og urter samt røvinssauce.
  • Farseret unghanebryst med langtidsbagt tomat, forårsgrønt små kartofler vent i smør og urter samt svampesauce.
  • Indbagt oksemørbrad med svampefars, forårsgrønt små kartofler vent i smør og urter samt pebersauce.

Desserter:

  • Chokolade brownie med braisseret annanas og vaniljeis
  • Rådhuspandekager med abrikos puré og vaniljeis
  • Jordbær/rabarber triffli med knas og vaniljecreme

3 retter kr. 350,-

Som buffet kr. 450,-