Oliver Nissen – Bryllup
Menuer fra kok Oliver Nissen
Menuerne er tænkt som et udgangspunkt og kan ændres efter aftale
Nogle råvarer kan variere efter sæson
Festmenu:
Vælg mellem følgende retter nedenfor:
Forretter: (serveres med økologisk surdejsbrød, 2 slags dip og smør)
- Pighvar en Pappilotte med urter og smør.
- Jomfruhummer bisque med ravioli fyldt af rødtungefars samt urter
- Grillet Carpaccio med farserede morkler og syltede løgskaller
- Foie gras terrine med syrlig jordbærsorbet og ristet brioche
- Taskekrabbe rørt med urter, avocado creme og caviar
Hovedretter:
- Oksemørbrad rullet med foie gras og svampefars på kartoffel rösti og svampepuré
Hertil syltede tyttebær og kalve glace - Hel Farseret vagtel på kartoffel puré med bagt svampe profiterole og sauce Diablo
- Højreb af Duroc gris med bagt spidskål og revet trøffel
Hertil ristede kartofler og sauce bordelaise - Kalvefilet med marvsmør og glaserede morkler
Hertil balsamico tomater, pom Anna og kalve glace
Desserter:
- Trøffel brie med abrikospuré og hj. bagt knækbrød
- Udvalg af danske og sydeuropæiske oste med oliven og ristet rugbrød
- Hvidchokolade mousse med hindbærsorbet og Matcha støv
- Chokolade fondant med syltede kumquats og appelsinsorbet
- Vaniljeis med mandelolie og caviar
3 retter: kr. 450,-
4 retter: kr. 575,-
5 retter: kr. 700,-
Snacks:
- Kogte vagtelæg med trøffelmayo
- Østers med syltede rødløg og vinaigrette
- Sprøde rejechips med wasabi og porrestøv
3 Stk. kr. 135,-