Søren Størup-Rasmussen – Konfirmation
Konfirmations menuer fra kok Søren Størup-Rasmussen
Menuerne er tænkt som et udgangspunkt og kan ændres efter aftale
Vælg imellem:
Forretter: (serveres med økologisk surdejsbrød, dip og smør)
- Hjemmelavet tartelet med kylling fra hopballe mølle og friskeasparges og stenbiderrogn
- Rimmet laks med røgeoste creme og rugbrødschips
- Hummer bisque med håndpillede rejer og sprøde urter
Hovedretter:
- Kalvefilet med blomkålspuré, forårsgrønt små kartofler vent i smør og urter samt røvinssauce.
- Farseret unghanebryst med langtidsbagt tomat, forårsgrønt små kartofler vent i smør og urter samt svampesauce.
- Indbagt oksemørbrad med svampefars, forårsgrønt små kartofler vent i smør og urter samt pebersauce.
Desserter:
- Chokolade brownie med braisseret annanas og vaniljeis
- Rådhuspandekager med abrikos puré og vaniljeis
- Jordbær/rabarber triffli med knas og vaniljecreme
3 retter kr. 350,-
Som buffet kr. 450,-