Søg
Close this search box.

Søren Størup-Rasmussen – Bryllup

Menuer fra kok Søren Størup-Rasmussen

Menuerne er tænkt som et udgangspunkt og kan ændres efter aftale

Nogle råvarer kan variere efter sæson

Se priser på drikkevarer her

 

Festmenu:

Vælg mellem følgende retter nedenfor:

Forretter: (serveres med økologisk surdejsbrød, 2 slags dip og smør)

  • Pighvar en Pappilotte med urter og smør.
  • Jomfruhummer bisque med ravioli fyldt af rødtungefars samt urter
  • Grillet Carpaccio med farserede morkler og syltede løgskaller
  • Foie gras terrine med syrlig jordbærsorbet og ristet brioche
  • Taskekrabbe rørt med urter, avocado creme og caviar

Hovedretter:

  • Oksemørbrad rullet med foie gras og svampefars på kartoffel rösti og svampepuré
    Hertil syltede tyttebær og kalve glace
  • Hel Farseret vagtel på kartoffel puré med bagt svampe profiterole og sauce Diablo
  • Højreb af Duroc gris med bagt spidskål og revet trøffel
    Hertil ristede kartofler og sauce bordelaise
  • Kalvefilet med marvsmør og glaserede morkler
    Hertil balsamico tomater, pom Anna og kalve glace

Desserter:

  • Trøffel brie med abrikospuré og hj. bagt knækbrød
  • Udvalg af danske og sydeuropæiske oste med oliven og ristet rugbrød
  • Hvidchokolade mousse med hindbærsorbet og Matcha støv
  • Chokolade fondant med syltede kumquats og appelsinsorbet
  • Vaniljeis med mandelolie og caviar

3 retter: kr. 450,-

4 retter: kr. 575,-

5 retter: kr. 700,-

 

Snacks:

  • Kogte vagtelæg med trøffelmayo
  • Østers med syltede rødløg og vinaigrette
  • Sprøde rejechips med wasabi og porrestøv

3 Stk. kr. 135,-